Menu Sluiten

NRTO steunt e-learning-beats-corona.nl

De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is blij met het initiatief e-learning-beats-corona.nl en ondersteunt dit platform namens alle private opleiders en trainer in Nederland.De NRTO ondersteunt dit mooie initiatief en roept haar leden op om mooie voorbeelden ook daar onder de aandacht te brengen! Verder zullen we dit initiatief ook onder de aandacht van het Ministerie van OCW brengen” aldus Ria van ’t Klooster, directeur van de NRTO.

De NRTO heeft een pagina met nieuws voor haar leden open gesteld met daarin het laatste nieuws en relevante informatie voor opleiders en trainer in verband met Corona. Die site vind je hier: NRTO: Alles over corona en trainen en opleiden

Naast e-learning-beats-corona.nl is er voor het onderwijs een vergelijkbaar initiatief genomen. Kennisnet heeft in samenwerking met het ministerie van OCW en de verschillende onderwijsorganisaties in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs, het platform www.lesopafstand.nl ontwikkeld. De website moet scholen helpen om onderwijs te kunnen blijven geven nu veel leerlingen niet meer fysiek naar school kunnen.

Jeroen Krouwels namens e-learning-beats-corona.nl: “Uiteraard verbinden we de initiatieven, om ervaringen uit de praktijk van onderwijs en particuliere sector met elkaar te kunnen delen. We vinden het fantastisch dat NRTO ons initiatief zo actief ondersteunt. Mooi om te zien hoe de hele sector zich verenigt en van en met elkaar leert. Dit is dé manier om in deze tijden het hoofd boven water houden én zelf weer een hoop bij te leren!”