Menu Sluiten

Develhub ondersteunt initiatief e-learning-beats-corona en gaat ook zelf “Wisdom of the crowd sessies” online organiseren met haar leden.

“Juist nu is ‘verbindend in leren’ wat ons er door heen kan helpen.” Aldus Dick Krikke, directeur van Develhub. “Daarom zij we ook blij met dit goede initiatief. Dit is écht een effectieve manier om iedereen die in Nederlands professioneel bezig is met leren en ontwikkelen naar een kwalitatief hoger niveau te tillen”.

“Sommigen hebben al veel ervaring met e-learning, webinars en diverse online-tooling”, vervolgt Dick Krikke. “Anderen hebben nu de urgentie om in een spoed tempo te ontwikkelen. En juist deze twee groepen gaan elkaar versterken met dit platform. Het delen van kennis, ervaring en vaardigheden maakt ons sterker. Als Develhub zien we, horen we en voelen we heel veel wat er allemaal gebeurt in het netwerk. Dit proberen we te signaleren en te delen via de onze gebruikelijke communicatiekanalen zoals LinkedIn @Develhub, nieuwsbrieven, nieuws op onze website. En deze site van e-learning-beats-corona draagt daar ook weer aan bij, zo zijn we samen sterker. Zelf dragen we als Develhub ook ons steentje bij. Vanaf 19-3 organiseren we dagelijks een zoom webinar onder het Motto ‘Wisdom of the Crowd’ voor onze Develhub leden en nu zeker ook voor onze niet-leden, want we moeten nu één zijn als L&D-ers. Hoe deze meetings er uit precies gaan zien of wat er ter sprake gaat komen? Dat gaan we ook met elkaar ervaren en beleven. Want ook wij hebben zelf nog nauwelijks ervaring hiermee en de lessons learned gaan we delen. Learning by doing dus. Naast onze eigen website zullen we de opgenomen sessies uiteraard ook op e-learning-beats-corona delen”.

“We zijn erg geïnspireerd geraakt door e-learning-beats-corona, dit idee is daardoor op 18 maart ontstaan”, aldus Dick Krikke. “De exacte tijden en de juiste link voor de ‘Wisdom of the crowd sessies?’ Mail het team van Develhub op info@develhub voor de laatste stand van zaken en als jij ook mee wil doen met onze Wisdom of The Crowd sessies”

Meer info op de site van Develhub