Menu Sluiten

Webinar 15 mei > Gebruik van interactieve video (14.00 – 15.00 uur)

In dit onafhankelijk en gratis webinar laten Jeroen Krouwels en Marcel de Leeuwe van e-Learning beats Corona zien hoe je op eenvoudige manier het didactisch rendement kan vergroten van video door deze video interactief te maken.

We bekijken eerst een aantal verschillende vormen van interactieve video: van video’s met controlevragen t/m interactieve scenario’s waarbij video wordt gebruikt. Voor elke didactische vorm kun je weer andere tools inzetten. We laten praktijkvoorbeelden zien en laten zien hoe je met een aantal gratis én betaalde tools je video’s interactief kunt maken. Er is veel ruimte voor vragen!

 
 

2 Comments

 1. Anne

  Ik wil me graag inschrijven. Alleen de link doet het niet. Hebben jullie een nieuwe link voor mij?

  • admin

   Beste Anne,

   Het webinar is een jaar geleden geweest dus hiervoor inschrijven lukt niet meer. We denken er wel aan om weer opnieuw te starten maar voor nu kun je alle webinars nog een keer terugkijken. Zie de opnames op deze site

   Hartelijke groeten,

   Marcel de Leeuwe

Reacties zijn gesloten.