Menu Sluiten

Activiteiten

De opnames van voorgaande webinars vind je onderaan deze pagina

 

Opnames webinars

 

Openen in nieuw tabblad: Gebruik van interactieve video

 

 

openen in nieuw tabblad: Van F2F naar online: Tools

 

Openen in een nieuw tabblad: Van F2F naar online toetsen

 

Openen in nieuw tabblad: Hoe zet je F2F training om naar afstandsleren, woensdag 1 april, 15:30 uur

 

Openen in nieuw tabblad: Belang van AVG in deze tijd, dinsdag 24 maart, 10:00 uur

 

Openen in nieuw tabblad: Webinar 4, 23 maart, 16:00 uur

 

Openen in nieuw tabblad: Webinar 3, 18 maart, 14:00 uur 

 

 

10 Comments

  • admin

   Hoi Albert,

   Sorry, de hectiek van de dag zorgde voor oponthoud.

   Hij staat er nu dus graag je inschrijven zodat we je kunnen zien morgen!

   Hartelijke groeten,

   Marcel de Leeuwe

  • admin

   Hoi Erik,

   We gebruiken hier nu de tool HiHaHo voor. Je zou dit ook kunnen doen met H5P (als je een Moodle, WordPress of Drupal installatie hebt) en ook de dure versie van Vimeo (40 euro per maand) maakt dit mogelijk.

   Hartelijke groeten,

   Marcel de Leeuwe

 1. Ellen de Jong

  beste Jeroen, Ank, Marcel en Job.

  Mag ik jullie heel hartelijk bedanken voor dit initiatief? Als teamcoach zit ik ineens met een lege agenda. Maar op deze manier kan ik mijn tijd nuttig besteden én ik krijg duidelijke tools aangereikt om mijn trainingen, workshops, coaching op andere manieren in te vullen. Super dankbaar!

 2. Jan van Soest

  Beste mensen van alle mooie initiatieven op deze site; ten eerste hartelijk bedankt voor al jullie effort om de L&D-ers en ieder ander die online leren wilt/moest verkennen zo verder te helpen met al jullie (gratis!) info. Velen complimenten en dank van mijn kant!

  Ik ben onder andere door jullie learnings al redelijk vaardig geworden met het ontwikkelen en geven van een online training en heb zelfs recent een interactieve webinar in mijn organisatie gehouden voor een kleine 100 leidinggevenden; het enthousiasme bij de afronding en het beoogde effect was groot! Dat had ik echt een kleine 3 maanden geleden nog niet voor mogelijk gehouden.. Heel gaaf mensen; nogmaals dank!
  En tegelijk een vraag: ik merk in mijn trainingen dat een video laten zien ( via zoom en scherm delen) bij mijn deelnemers niet goed overkomt. Ook al loopt hij bij mij soepel en heb ik een sterke internet verbinding; toch krijg ik vanuit hen vooral door dat dit niet goed werkt. Herkennen jullie dit en is er een slimme manier om toch tegelijk een video samen online te kunnen bekijken, anders dan links delen in de chat ofzo? Hoor het graag!
  mvg Jan v Soest

Geef een reactie