Menu Sluiten

Interview met Cherida Louz over haar succesvolle herontwerp

Bijdrage door Marcel de Leeuwe

Cherida Louz is de meest veelzijdige vakgenoot die ik ken. Behalve als e-Learning en Performance support specialist werkt Cherida ook twee dagen per week als operatieassistente bij Cardiologie. Zie ook haar LinkedIn profiel.

Al jaren verzorgt Cherida als gastdocent een interessante avond bij mijn Avans Plus Postbachelor opleiding e-Learning. In die avond gaat ze met de groep in rondes aan de slag met een simulatie-oefening. Op dinsdag 12 mei heeft Cherida de avond op afstand verzorgd. Hiervoor heeft ze een herontwerp gemaakt. In dit interview deelt ze haar ervaringen en geeft ze aan waarom deze avond op afstand zo’n succes werd.

2 Comments

 1. Judith

  De les van Cherida was erg inspirerend en dynamisch. Ze ging al heel snel in haar rol en zette die overtuigend in. De instructies waren heel eenvoudig maar effectief en de gebruikte tools zeer passend. Het was ook een soort feest van herkenning doordat de casus reëel en daardoor ook soms frustrerend was. Ik heb een zeer leerzame avond gehad, niet alleen qua inhoud maar ook als voorbeeld voor een dynamische game achtige les. Dankjewel Cherida!

  • admin

   Hoi Judith,

   Dank je wel voor je reactie! Erg leuk om het vanuit het perspectief van een deelnemer te horen!

   Hartelijke groeten,

   Marcel de Leeuwe

Reacties zijn gesloten.