Menu Sluiten

Webinar 6 april > Van F2F naar online: Toetsen (15.00 – 16.00 uur)

In dit onafhankelijk en gratis webinar nodigt e-Learning beats Corona twee experts uit op het gebied van online toetsen. Want op welke manier kun je nu op een goede manier toetsen op afstand? En wat kun je dan precies toetsen? Kun je bijvoorbeeld ook vaardigheden op afstand toetsen?

 

Wessel Peeters, onderwijskundige aan de HAN Pabo en oprichter van vernieuwenderwijs.nl deelt zijn inzichten en laat ons zien dat je prima op een online manier toetsen kunt afnemen. Hij geeft aan waar je op kunt letten en hoe je ervoor kunt zorgen dat je online toetsen valide, betrouwbaar en transparant zijn. Wil je je voorbereiden kun je zijn blogpost hierover lezen.

 

Peter van der Reijden, CCO van Faculty of Skills, heeft veel expertise over het online leren en toetsen van vaardigheden. Hij laat zien wat je kunt doen met het aanleren, inoefenen en toetsen van met name communicatieve vaardigheden op een online manier. Hoe kun je trainen en toetsen als het gaat over persoonlijke effectiviteit, samenwerken/leidinggeven, klantcontact en sales, etc.?

2 Comments

Reacties zijn gesloten.