Menu Sluiten

3 nieuwe gratis webinars deze week (23, 24 en 25 maart)!

Deze week gaan we met specifieke webinars weer een stap verder. Dank jullie wel voor de vele concrete vragen die jullie hebben gesteld en voor deze week hebben we de volgende drie webinars opgezet:

Webinar maandag 23 maart (16.00 – 17.00 uur) > Hoe maak je van een offline lesdag een online blended leerproces?

In dit webinar gaan we kijken op welke manier je het beste een hele trainingsdag kunt omzetten naar een online leerproces. Welke ontwerpbeslissingen kun je nemen, welke didactische werkvormen zet je in en welke tools zijn handig?

Niet alleen delen Jeroen Krouwels en Marcel de Leeuwe hun tips maar ook gaan we tijdens het webinar in virtuele groepjes uiteen om zelf mee te denken over oplossingen (break-out rooms).

ID: 270637902

Webinar dinsdag 24 maart (10.00 – 11.00 uur) > Belang van AVG, Copyright en eigenaarschap in deze tijd

In dit webinar gaan we met een aantal experts op dit gebied het gesprek aan waar we, ook in deze tijden, op kunnen letten nu we in hoog tempo de overstap maken naar 100% online leren. Hoe zit het met de AVG bij alle tools, mogen we nu opeens digitaal materiaal verspreiden, en ben je eigenlijk wel eigenaar van al dit verse leermateriaal?

Gerrit-Jan Zwenne, Hoogleraar Privacyrecht in Leiden, neemt ons mee in deze thema’s. Je komt te weten hoe het zit met privacy bij online leren en weet voortaan bijvoorbeeld of je webinars mag opnemen of niet.

Directe link: https://zoom.us/s/635621811

ID: 635621811

Webinar woensdag 25 maart (20.00 – 21.00 uur) > Hoe kan je nu goed online toetsen?

Helaas gaat dit webinar niet door. We kunnen op dit moment door de hectiek bij onze toetsexperts niet snel genoeg schakelen. Dit webinar wordt zo spoedig mogelijk opnieuw ingepland.

2 Comments

  • admin

   Hallo Tanja,

   Ja, wij vinden het ook jammer maar onze externe toetsdeskundigen waren niet in de gelegenheid om zo snel te schakelen. We hopen snel een nieuwe in te plannen.

   Schrijf je in voor de notificaties dan blijf je op de hoogte (website rechtsbovenaan).

   Hartelijke groeten,

   Marcel de Leeuwe

Reacties zijn gesloten.