Menu Sluiten

Webinar woensdag 1 april > Hoe zet je je F2F training om naar afstandsleren?

In dit gratis en onafhankelijk webinar gaan we kijken op welke manier je het beste een hele trainingsdag kunt omzetten naar een leerproces op afstand waarbij je een krachtige blend maakt van offline en online leren. Welke ontwerpbeslissingen kun je nemen, welke didactische werkvormen zet je in en welke tools zijn handig? Marcel de Leeuwe heeft vorige week een dag herontworpen en verzorgd en deelt graag zijn ervaringen en leerpunten.

Niet alleen delen Jeroen Krouwels en Marcel de Leeuwe hun tips maar ook gaan we tijdens het webinar in virtuele groepjes uiteen om zelf mee te denken over oplossingen (break-out rooms). We gaan nu weer een stap verder dan het webinar van vorige week.

2 Comments

  1. Nanet Huitema-Stoelwinder

    Hoi! Wat een mooi aanbod! Gaan jullie dit nog een keer aanbieden? Ik zit namelijk morgen in een call tot 16 uur (over online leren :)) en zou het wel graag mee willen maken. Groeten Nanet.

Reacties zijn gesloten.